Loading...

Bezoekers verrassen, verleiden en overtuigen

Content copywriting als ondersteuning van uw concept.

Verleid

Op een scherm leest men niet op dezelfde manier als op papier. Online leest men niet even uitvoerig, maar worden pagina’s snel doorgelezen. In enkele blikken bepaalt de lezer of een pagina al dan niet waardevol is.

Overtuig

Bezoekers kijken vooral naar titels, opsommingen en structurele elementen zoals titels en illustraties. Op basis hiervan beslist de bezoeker in elke tellen of hij of zij al dan niet op de website wil blijven.

Verras

Het spreekt voor zich dat content copywriting meer is dan het kopiëren van de bedrijfsbrochure. Goede content copywriting ondersteunt het concept van de website en bewaart de continuïteit van de bezoekerservaring.

Hogere ranking in zoekmachines dankzij kwalitatieve content copywriting.

Strategisch

De inhoud van uw website moet strategisch, SEO, inhoudelijk sterk en overtuigend opgebouwd zijn. Als één van deze factoren ontoereikend is haken lezers snel af en gaan ze elders op zoek naar meer en betere informatie.

Relevant

Kwalitatieve en relevante content copywriting is ook noodzakelijk voor Google en zoekmachines. Wanneer gebruikers online zoeken naar een bepaalde dienst of product verwachten ze relevante en resultaten.

Trefwoorden

Een goede content copywriter is dus zeer belangrijk. Hoe beter Google deze trefwoorden kan herkennen in uw pagina’s, hoe hoger uw website in de zoekresultaten verschijnt.

scoor

Kan of wil u geen teksten schrijven?

Of heeft u er simpelweg geen tijd voor? Geen probleem. Onze copywriters nemen deze taak met plezier van u over en zorgen ervoor dat uw website overtuigt en converteert.