Loading...

Wees vindbaar op Google!

Een website moet zich op de bezoeker richten.

Inspireren

Wij vertellen het verhaal van uw organisatie, zodat het algemene gevoel van uw bedrijf ook online tot zijn recht komt. Hierbij is content keizer: aantrekkelijke en kwalitatieve webcontent kan uw bezoeker inspireren, overtuigen en aanzetten om verder te lezen.

Succes

Voor online succes is het noodzakelijk dat je goed gevonden wordt. Onze content optimalisatie zorgt ervoor dat uw website zo optimaal mogelijk in de zoekresultaten van de zoekmachines komt. Daarmee helpen we u om uw resultaten te vergroten.

Strategie

Door het gebruiken van een strategie zorgt men ervoor dat de juiste content op de juiste plek -op het juiste moment- bij het beoogde publiek terechtkomt. Potentiële klanten zijn immers 24×7 verbonden, waardoor informatie snel, actueel en vooral relevant moet zijn.

Content optimalisatie: zoekmachinevriendelijke pagina’s schrijven.

Zoekwoorden

Zoekmachines als Google scannen iedere website op ongeveer 20 zoekwoorden. Het is dus zaak om vooraf met ons af te stemmen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden.

Zichtbaar

Zonder een goede content optimalisatie is het zo goed als onmogelijk goed vindbaar te zijn. Als je door het gebruik van de juiste zoekwoorden op de eerste pagina van Google zichtbaar bent dan opent dat heel veel mogelijkheden.

Kosten besparend

Na het investeren in de content optimalisatie heeft u er alleen maar profijt van. Eenmaal content geoptimaliseerd, dan is uw website goed vindbaar op Google en gaat de omzet omhoog.

scoor

Kan of wil u geen teksten schrijven?

Of heeft u er simpelweg geen tijd voor? Geen probleem. Onze copywriters nemen deze taak met plezier van u over en zorgen ervoor dat uw website overtuigt en converteert.