Loading...

Krachtig en goedkoop!

E-mail marketing heeft snelheid als doorslaggevend voordeel.

Snelheid

E-mail marketing, heeft snelheid als doorslaggevend voordeel. Zeker wanneer u beschikt over de e-mailadressen van de geinteresseerde al heeft, dan bestaat er geen doelgerichter kanaal dan e-mail marketing.

Doorlinken

In de e-mail kan u onmiddellijk doorlinken naar uw website of product. E-mail marketing is geschikt voor kleine én grote adressenbestanden. Het is een krachtig en goedkoop medium om u uw potentiële klanten te benaderen.

Klantenbinding

Verder is e-mail marketing uitermate bruikbaar wanneer u bestaande klanten wil informeren over bijzondere aanbiedingen of nieuws en wil aanzetten tot herhaalaankopen. Zo kan u de klantenbinding stimuleren.

E-mailmarketing – wat mag wel en wat mag niet?.

Wij volgen de privacywetgeving op de voet en kunnen u dus ook advies geven als u zelf uw e-mailcampagnes wil beheren. Hier volgen alvast enkele punten waaraan uw e-mail marketing campagne in Nederland moet voldoen, maar ook in de meeste andere landen in Europa & Amerika:

  • Een opt-in is verplicht: de ontvanger moet van tevoren duidelijk akkoord geven om email (nieuwsbrief) voor marketingdoeleinden te ontvangen.
  • Vermeldt ook telkens een duidelijke mogelijkheid tot uitschrijven (opt-out).
  • In de privacy kennisgeving op uw website moet u meedelen hoe u zal omgaan met de verzamelde persoonsgegevens.

Voor meer informatie hierover kan u vinden op de website van de Nederlandse Overheid Spamklacht.

scoor

Wil u een e-mail marketing campagne opzetten?

E-mail marketing, heeft snelheid als doorslaggevend voordeel. Zeker wanneer u beschikt over de e-mailadressen van de geinteresseerde al heeft.