Loading...

Ook hoog in Google staan?

Wees vindbaar op het internet om uw klanten te bereiken.

Doel

Zoekmachine optimalisatie heeft als doel om uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te laten zetten aan de linkerkant van Google.

Zoekmachines (Google)

Van de internetters vindt 81% dat zoekmachines de beste manier is in het vinden van websites. Daarom is het belangrijk dat uw website hoog in Google staat.

Groei

Verder neemt jaarlijks het aantal websites in grote aantallen toe. Hieruit kunnen wij concluderen dat de concurrentie op het internet sterk blijft groeien.

Zoekmachine optimalisatie is net het managen van een Premier League Club.

Zoekmachine optimalisatie

Net zoals met voetbal heb je een strakke strategie en een werkwijze en uiteindelijk een doel om te bereiken. Met zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, werkt het hetzelfde.

Strategie

Door onze strategie zult u van de volgende voordelen hebben: meer bezoekers op uw website, meer aanvragen/bestellingen en een betere naamsbekendheid, doordat zij u tegen komen op zoektermen.

Meer klantenpotentieel

Vaak kennen bezoekers uw bedrijfs- of productnaam niet, zij zoeken eerder op producten of specifieke termen die gerelateerd zijn aan uw product of dienst. SEO is de sleutel tot succes voor uw online marketing strategie.

Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces.

24×7

Een misvatting die men maakt over SEO is dat het eenmalig is. De manier waarop zoekmachines websites indexeren en het algoritme waarmee ze de hoogte in de zoekresultaten bepalen wijzigt constant.

Traject

Ook concurrentie zit niet stil. Daarom is het belangrijk dat de optimalisatie van de website een proces is en niet een eenmalig proces. Wij bieden uw een traject hiervoor aan met maandelijkse aanpassingen en updates.

Lokaal

Google is meer en meer lokaal georiënteerd. We zien verschillende zoekresultaten in verschillende regio’s. Dit houdt in dat de zoekresultaten voor bijv. Haarlem sterk kunnen afwijken van zoekopdrachten in andere steden.

scoor

In de top drie staan?

Wilt u ook graag een betere plaats veroveren in de zoekresultaten van de zoekmachines?Via een zoekmachine optimalisatie en SEO optimalisatie laten wij uw website hoger scoren.